Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial bersama Pakar Perniagaan Internet #1 Malaysia, Irfan Khairi kini boleh diikuti 100% melalui pembelajaran online dari rumah ANDA!

Sertai program Irfan Khairi yang telah melahirkan paling ramai usahawan Internet di Malaysia!

Assalamualaikum,

Sejak 2005 lagi, saya telah mengendalikan program Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial di Kuala Lumpur dan sehingga hari ini, mendapat banyak permintaan untuk mengendalikan program ini di luar Kuala Lumpur untuk memudahkan peserta-peserta yang mungkin jauh dari Kuala Lumpur untuk turut sertai beribu-ribu pelajar yang telah mendapat manfaat daripada program ini sejak ianya dilancarkan.

Bukan tidak sudi hendak ke tempat anda, tetapi, permintaan program ini di Kuala Lumpur agak tinggi dan oleh kerana jangkamasa program ini adalah 6 bulan, maka ianya agak sukar untuk dikendalikan sekiranya tidak di pusat latihan kami di Damansara.

Namun, suka saya kongsikan berita baik khas untuk anda yang ingin mengikuti program 6 bulan ini walaupun di mana sahaja anda berada oleh kerana pada bulan April 2015 yang lalu, kami melancarkan Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial, versi 100% ONLINE!

Ini bermakna, anda tetap boleh mengikuti program 6 bulan yang sama dari keselesaan rumah anda. Saya dan juga pelatih bertauliah IKSB akan membantu anda selama 6 bulan secara langsung terus ke rumah anda secara online. Segala modul dan bahan pembelajaran, video, bantuan langkah demi langkah, serta berinteraksi juga dengan rakan baru sekelas melalui platform kelas online kami!

sejak dilancarkan beberapa tahun lepas, kami telah mendapat berpuluh pendaftaran, untuk program online ini dari Johor, Kedah, Pantai Timur, Sabah dan juga Sarawak. Melalui program online ini, kami juga memdapat pelajar Malaysia yang menetap di Timur Tengah, Australia, Hong Kong, USA dan juga Eropah!

Seperti mana anda dapat lihat, saya amat teruja dengan program versi online ini oleh kerana dapat memenuhi permintaan mereka yang tidak dapat datang ke Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas bersemuka. Penyelesaiannya, Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi media Sosial Versi ONLINE akan dapat membantu anda memulakan dan mengembangkan perniagaan Internet, tidak kira di mana sahaja anda berada!

Sejak tahun 2005 lagi hingga kini, program yang saya kendalikan telah melahirkan paling ramai usahawan Internet di Malaysia! Apa kata anda juga turut sertai dalam memulakan perniagaan Internet anda, kembangkan perniagaan anda dan jana pendapatan melalui Internet, InsyaAllah.

Oleh itu, di bawah, saya sediakan 3 langkah bagaimana anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai program pembelajaran versi online ini, dengan harapan anda juga berminat untuk sertai beribu-ribu peserta kami. Kita jumpa di dalam!

Salam,


Irfan Khairi
Pakar Perniagaan Internet #1 Malaysia
Personaliti TV & Radio
International Speaker

PS: Sekiranya ingin bertanya atau bercakap dengan kami, sila hubungi 03-77292277 waktu pejabat.


IKUTI LANGLAH DI BAWAH...

LANGKAH 1
Saksikan video "Ini Razzi" di bawah untuk rumusan program perniagan Internet paling laris di Malaysia ini. Klik pada butang PLAY.


LANGKAH 2
Sekiranya inginkan maklumat sepenuhnya mengenai Program Intensif Perniagaan Internet dan Strategi Media Sosial, klik di sini untuk OpenEdu.com.my. Tingkap baru akan dibuka untuk memudahkan bacaan anda.

*Namun, minta anda tidak daftar di laman tersebut melainkan anda ingin sertai program bersemuka di Kuala Lumpur, oleh kerana pendaftaran untuk VERSI ONLINE adalah melalui langkah 3 di bawah...


LANGKAH 3
Untuk pendaftaran Program Versi 100% Online ini, klik di sini untuk maklumat lanjut.

HakCipta terpelihara © 2011-2020 Irfan Khairi Sdn Bhd. TERMA DAN SYARAT Segala yang terkandung di dalam laman web
ini tidak boleh di cetak semula secara digital atau cetakan tradisional tanpa kebenaran pemilik. HUBUNGI KAMI